INFOMAST

...geeft altijd oogcontact met uw klant

Gemeenten

• U kunt direct communiceren met uw inwoners. Koopzondagen, braderieën, omleidingen, verkiezingen, exposities, voorstellingen, noem maar op!

• U kunt via internet, met behulp van computer, laptop of tablet elke gewenste boodschap plaatsen wanneer u wilt.

INFOMAST beschikt over een eigen opmaakstudio, waar ze u graag helpen met uw ontwerp. Ook zou u verschillende opmaken tot uw beschikking kunnen krijgen, die u dan in kunt zetten op de door u gewenste tijdstippen.

Voor gemeenten is het belangrijk te weten dat INFOMAST zorgdraagt voor de aanschaf en het onderhoud. U wordt compleet ontzorgd. In ruil daarvoor krijgt INFOMAST de reclamerechten en het recht tot exploitatie, waarbij u als gemeente ook nog 20% van de zendtijd tot uw beschikking krijgt...

Indien er ruimte beschikbaar is, zal INFOMAST ook weer en nieuwsberichten tonen en ook Goede Doelen en charitatieve instellingen de gelegenheid geven zich kosteloos te presenteren!

Wat dacht u ervan om, wanneer u als gemeente zelf niet alle zendtijd nodig heeft, bijvoorbeeld aan het theater ruimte ter beschikking te stellen, of misschien de sportclubs? Zolang het niet concurrerend is denken wij graag met u mee! Op die manier kunt u een nog grotere maatschappelijke bijdrage leveren.